Ekstrands dörrar

Ytterdörrar

Det finns vanliga dörrar -och det finns dörrar från Ekstrands

En EKSTRANDS ytterdörr avviker på nästan alla punkter jämfört med vanligt förekommande produkter på marknaden.Vi sätter en ära i att utveckla dörrar som skall hålla minst lika länge som de vi tillverkade för 50 år sedan, som fortfarande är i bruk, lika snygga och funktionsdugliga som då.

Ekstrands dörrar är tillverkade av kvistrent limträ i karmar och ramträ, ytskikt i massivträ på trädörrar, kraftigare dörrblad och karmar, marknadens lägsta u-värde som standard 0,70w/m2, äkta speglar och uppbyggda ramträ med kontraprofil, miljövänligt färgsystem i 3 steg samt doppimpregnering av alla trädetaljer med linoljebaserad miljövänlig olja m.m.

Ekstrands lämnar 5 års unik garanti på ytbehandlingen på våra dörrar, även svarta ytterdörrar, och 15 års garanti på formstabiliteten.

Ekstrands ytterdörrar är CE-certifierade.

Dörrar från Ekstrands - Ytterdörr Park 870 pardörr

Innerdörrar

Ekstrands har även ett brett sortiment av innerdörrar i flera olika konstruktioner.

Innerdörrar TYP 1
Dörrar med ofalsade dörrblad i svensk standard med snap-in gångjärn. Dessa dörrar finns i flertalet olika modeller, och kan även fås i gammal standard.

Innerdörrar TYP 2
Dörrar med falsade dörrblad och två olika karmalternativ. T.ex. foderbilande E-karm som är justerbar för olika väggtjocklekar, inga fula spikhål och snabbare montering.

Innerdörrar TYP 3
Dörrar med ofalsade dörrblad och dolda gångjärn. Dörrar i TYP 3 kan endast fås med foderbildande E-karm och finns i flertalet olika moderna designer.

Innerdörrar TYP 4
Dörrar med ofalsade dörrblad, magnetlås och halvdolda gångjärn, levereras med foderbildande E-karm.

 

 

referenser-dörrar_

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com