Dörrmontage av specialmodell på ett hus i Grästorp

Ekstrands har genomfört ett dörrmontage på ett hus i Grästorp. Ytterdörren är specialanpassade efter kundens önskemål. Dörren är i grunden en Odense 120S G12 med undantaget att vi har tagit glasöppningen från dörren Slät 100 GO2 rak och gjort tre stycken sådana. Kunden hade inte glas i den tidigare dörren men nu ville de ha ett snyggt ljusinsläpp till rummet innanför. Ytterdörren är även lackad i en specialkulör som kunden hade på andra delar av huset, bl.a på andra dörrar.

Färdigt dörrmontage av Odense 120 S G12 med special gjorda glasöppningar och special kulör.

Färdigt dörrmontage av Odense 120S G12 med specialtillverkade glasöppningar och special kulör.

En dörr som denna visar verkligen på flexibiliteten man har när man köper en dörr från oss på Ekstrands. För oss är det viktigaste att du är nöjd med din dörr. Därför ger vi alla våra kunder största möjlighet till att skapa en helt unik entré.

Välj fritt mellan alla RAL- och NCS-kulörer och hitta en kulör som matchar ert hus. Vi rekommenderar att man väljer kulörer ifrån RAL-kartan då dessa är framtagna enbart med högvärdiga pigment som är mer väderbeständiga och optimerade för utomhusbruk.

Vi millimeteranpassar alltid alla dörrar och fönster så de passar just era behov i alla lägen. Ni kan också välja att, som denna kund, slå ihop två eller fler dörrmodeller. Eller varför inte designa din egen dörr? 🙂

Välkommen till oss och skapa er drömentré!

Hitta egen inspiration genom att titta igenom alla våra ytterdörrsmodeller eller se hela vårt sortiment av dörrar & fönster.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com