Modern uppdatering med parfönsterdörrar

Som en ägare till ett hus med väldigt traditionellt utseende tar man gärna detta i åtanke när man väljer fönster. Konflikten mellan att vilja ha något nytt och fräscht men att samtidigt behålla det traditionella utseendet måste lösas.

Denna gång blev Ekstrands utåtgående Sverige104 parfönsterdörrar och fasta fönster svaret. När man väljer ett utåtgående fönster eller fönsterdörrar kan man inte ha dreh-kipp funktionen eftersom den bygger på att fönstret är inåtgående. Annars skulle ett fönster glömt öppet i regn resultera i en oönskad inomhuspool. Men när man håller traditionella svenska standarder i åtanke är utåtgående fönster svaret, speciellt när man väljer till spröjs. I detta fall har kunden valt äkta wienerspröjs på alla produkter. Även om våra Sverige104 parfönsterdörrar och fasta fönster ser traditionella ut är de allt annat än omoderna. Dessa fönster följer alla moderna krav på isolering, täthet och målningsgarantier. Sverige104 parfönsterdörrar och fasta fönster kan levereras med U-värde från 0.83W/(m2K) till 1.3W/(m2K), och om man vill kan man även välja aluminiumbeklädd utsida.

Därför kan vi självsäkert säga att ett av de bästa valen för ett traditionellt hus i behov av ett modernt lyft är Ekstrands Sverige104 fönster. Designen passar även fantastiskt bra med skandinavisk inredningsstil, som ni kan se på bilderna nedan. Oavsett om du lutar mer åt en shabby chic stil eller modernt och avskalat smälter Sverige104 fönster in perfekt med sin strama skandinaviska profil. Detta vardagsrum får inte bara ett generöst ljusinsläpp, som är välbehövligt i vårt ibland väldigt mörka land, utan man drar även full nytta av den fina utsikten över trädgården och sjön.

Gå in själv och titta närmare på våra Sverige104 fönster. Eller gå in på vår hemsida, där hittar du alla våra modeller av fönster och dörrar och får även möjlighet att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com