Nya dörrar och en slagport i Täby

Ekstrands snickare har varit och installerat flertalet nya dörrar, hos en kund i Täby. Totalt fyra innerdörrar, två ytterdörrar och en slagport i matchande design.

Här ser vi slagporten och en av ytterdörrarna som installerades. Både slagporten och dörren har överljus i specialutförande. Dessa små överljus tillför ett mjukare utseende till den strukturerade, raka dörrdesignen. Sådana detaljer kan verkligen ta en dörr till nästa nivå och är nått man kan ta inspiration till när man själv ska välja nya dörrar och portar.

Ytterligare en ytterdörr i modell Bergamo 135s installerades. Kunden har gjort ett tillval i form av sparkplåtar på alla ytterdörrar de valt. Det passar riktigt bra till denna klassiska dörr.

Innerdörrarna som kunden valde är modell Exklusiv EX/5F i vitt. Denna dörrmodell har fem speglar på varje sida av dörren. Fyra stående och en liggande i mitten. Önskar man andra utförande av speglarna kan man välja en av de många andra modellerna i Exklusiv-serien. Exklusiv-serien är äkta massiva ramträdörrar som tillverkas på traditionellt sätt, därmed går det att skapa flertalet olika modeller med olika spegelindelningar. Se fler varianter av Ekstrands Exklusiv innerdörrar här >>

Innerdörr Exklusiv EX/5F

Innerdörr Exklusiv EX/5F

Exklusiv dörrara är utmärkta innerdörrar som känns hemtrevliga och gedigna. Deras relativa enkelhet i design och färg gör sig väldigt väl om man har en tapet med mycket mönster, som på bilderna.

Ekstrands Exklusiv dörrar går att få i valfri kulör. Att välja en ljusare färg, t.ex. denna vita, hjälper till att ljusa upp interiörerna. Vilket kan vara speciellt hjälpsamt i äldre hus där fönstren och därmed ljusinsläppet ofta är lite mindre än på moderna hus.

Om du är intresserad av att köpa en egen dörr gå gärna in på vår hemsida och titta på vårt breda sortiment: ekstrands.com/dorrar

Eller boka ett kostnadsfritt hembesök här: ekstrands.com/installerat-klart

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Lenette Ahnstedt

  |

  Hej!
  Undrar om ni gör ytterdörrar med fiskbensmönster på in och utsida?
  Letar en lite lägre, bredare enkeldörr med överljus till ett timrat litet hus i de Småländska skogarna.
  Dörren skulle kunna vara exempelvis 11×18 plus ett överljus med fyra stående spröjs som bygger ytterligare 20-40 centimeter, lite beroende på hur proportionerna på rutorna ser ut.
  Hör gärna av er med svar och eventuellt ungefärlig prisbild och leveranstid.

  Vänliga hälsningar
  Lenette Ahnstedt

  Reply

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com