Specialbeställd dörr i Ädelträ

På Ekstrands är våra ledord: kvalitet, flexibilitet och design. Allt detta kom till liv i denna specialbeställda ytterdörr i värmebehandlat Ädelträ.

Vi har inga dörrar på lager. Istället producerar vi allt efterhand som vi får in beställningar från våra kunder. Vi skapar din dörr precis som du vill ha den, vare sig det gäller storlek, färg eller andra tillval. Därför kan man med lätthet också gör specialbeställningar som går utanför vårt ordinarie sortiment. T.ex. om man har en egen design man vill skapa för att få en dörr som sticker ut, som i detta fall. Det är också praktiskt för de som bor i äldre hus som haft speciella och vackra dörrar som nu behöver ersättas.

Om du har en dörr du vill ersätta kan du komma till oss med antingen bilder eller ritningar så tar vi fram en design tillsammans. Hos Ekstrands kan du få en kvalitativ ytterdörr med marknadsledande prestanda utan att kompromissa integriteten av ditt hem eller byggnad. En utmärkt lösning för de som äger K-märkta hus. Läs mer här om ett dörr- och fönsterbyte på ett K-märkt hus vi har utfört.

 

Om dörren

Så här snyggt och stilrent blev slutresultatet.

En specialbeställd ytterdörr i Ädelträ.

En specialbeställd ytterdörr i Ädelträ.

Dörren är i värmebehandlad ek, som vi kallar Ädelträ, och behandlad med pigmenterad UV skyddande olja. Den är skapad till ett nybygge och inspiration till designen kom när kunden läste ett av våra tidigare blogginlägg om en entréport vi tillverkat till Frimurarehuset (Waynes coffee) i Kristianstad.

Designen bidrar med en tilltalande dimension och ett vackert formspråk på dörren. Man kan förstå varför kunden fastnade för denna design.

Klossarna från sidan.

Här ser vi en närbild på de vackra bearbetade klossarna i massivträ från sidan. Ädelträ är vackert och ger dessutom dörren bättre väderbeständighet. Ädelträ missfärgas inte heller av sporer eller svampar på samma sätt som obehandlad ek.

 

En av klossarna framifrån.

Klossarna i massiv värmebehandlat ädelträ sedda framifrån.

 

Dörren är beställd med handtag Dorma 7291 matt krom men är här fotad med handtag Assa 6638.

Vi bjuder även på några bilder från produktionen.

 

Kom i kontakt med er lokala säljare eller titta igenom vårt breda sortiment av ytterdörrar.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com