Dörr- och fönsterbyte på K-märkt hus i Trollhättan

Vi har utfört ett dörr- och fönsterbyte på K-märkt hus i Trollhättan.Huset behövde en ny ytterdörr och valet blev en vit pardörr i modellen Falsterbo 870S G18 med dubbelt anslag. Även alla fönster på huset byttes till utåtgående Sverige104 på nedervåningen och inåtgående Europa68 på övervåningen i Englandsröd kulör. En färg framtagen för att återskapa den tidigare färgen på fönstren.

Att välja fönster med kulör är ett enkelt sätt att göra ett hus lite mer unikt. Beroende på val av kulör kan man göra det mer eller mindre iögonfallande. Istället för svarta fönster kan man t.ex. ha mörkblåa och istället för vita kanske gråa eller gula. Detta K-märka hus lägger verkligen fokus på dess fönster och har till och med vackra foder med snickarglädje som förgyller fasaden.

Europa68 fönster på ovanvåningen & Sverige104 fönster på nedervåningen.

Fördelen med att välja inåtgående Europa68 fönster på ovanvåningen är att man lätt kan öppna fönstret inåt och komma åt utsidan vid fönsterputsning. Inåtgående Europa68 fönster har även smarta vädringsbeslag med inbyggd microventilering.

Ekstrands Europa68 fönster.

Parytterdörr Falsterbo 870S G18, Sverige104 fönster på nedervåningen och Europa68 fönster på ovanvåningen.

 

Gå gärna in på vår hemsida för att se våra inåtgående och utåtgående fönster. Du finner även vårt stora sortiment av både ytterdörrar och innerdörrar och får möjlighet att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com