Vikfönster & skjutfönster – året runt!

På sommaren är det många som vill ha vikfönster & skjutfönster för att öppna upp sina innerum så de blir uterum. Tex öppna köket mot en altan och ha grillkväll eller öppna sitt uterum mot trädgården. Våra vik- & skjutfönster har kraftiga konstruktioner och avancerade beslagssystem som gör att stora ytor kan öppnas upp. T ex levereras våra vikfönster från 1,6 meters bredd upp till 5,5 meter samt 2,5m på höjden. Bågarna skjuts på insidan och det finns ett flertal öppningsalternativ som anpassas efter måtten hemma hos er. Detta gör att ni lätt kan öppna upp en vägg hemma hos er precis som ni vill ha det. Men sommaren är faktiskt inte enda tiden på året man kan nyttja vikfönster & skjutfönster.

Våra vik- & skjutfönster isolerar lika bra som våra vanliga fönster. Man behöver därför inte oroa sig för sämre prestanda när man väljer den typen av fönster. Snarare är det positivt med rikligt ljusinsläpp under vintern då vi alla behöver så mycket solljus som möjligt. Både vikfönster & skjutfönster är en investering som låter er njuta av solen året runt. Våra skjutfönster kan också ha kip-funktion så man lätt kan vädra samtidigt som fönstret är låst. Både vikfönster & skjutfönster är en investering som låter er njuta av sol och utsikt året runt.

Vårt Patio Life skjutfönster kan levereras upp till 6 meters bredd och i höjd upp till M25. Trots stora ytor och upp till 300kg tyngd på bågen så är Patio Life lätt att manövrera. Tätningslisterna aktiveras med handtaget och stänger/öppnar partiet istället för att man belastar beslaget med att lyfta bågen varje gång man skall öppna. Genom att vrida handtaget 180° öppnar sig tätningslisten och ger därmed en luftspalt utan att smuts, regn eller insekter kan komma in. Både våra vikfönster och skjutfönster kan fås i trä eller med aluminiumbeklädd utsida för utsatta lägen.

 

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com