Montage av fönster och fönsterdörrar i Göteborg

Ekstrands har varit och monterat nya fönster och fönsterdörrar hos en familj i Göteborg.

Fönsterdörrarna, eller altandörrar som de i folkmun kallas, som installerades var av modell Sverige104 utåtgående fönsterdörr och en Sverige104 utåtgående parfönsterdörr. Medan fönstren som installerades var två fasta fönster som står bredvid fönsterdörren, i samma höjd. Samt tre stycken TopSwing vridfönster installerade i rum runt om i huset.

Det färdiga resultatet med fönsterdörrarna och de fasta fönstren. Altanen har fått ett riktigt fräscht lyft.

När man öppnar upp väggen såhär får man en fin utsikt på uteplatsen, vilket är perfekt t.ex. när man ska grilla eller har gäster. De stora fasta fönstren ger en fin balans till fönsterdörren. Tillsammans släpper de in massa naturligt ljus som resulterar i att det känns ännu fräschare och öppet inomhus. Det ger också upplevelsen att rummet är större. Ekstrands snickare har stor erfarenhet av håltagning för att öppna upp för större fönster än vad som satt där tidigare.

Att installera en parfönsterdörr i ett mindre rum är den perfekta lösningen för att släppa in massa naturligt ljus utan att behöva ha en separat öppning för ett fönster. Visst känns det också lite lyxigare med pardörrar?

TopSwing vridfönster

De tre TopSwing fönstren.

De stora, vita fönstren i samband med det ljusa teglet ger ett öppet och modernt utseende.

TopSwing vridfönster

Här ser vi ett av TopSwing fönstren inifrån.

Om du också vill släppa in mer ljus eller behöver byta dina gamla fönster och dörrar? Kontakta oss på Ekstrands för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com