Snickarglädje på fönsterbyte i Lundsbrunn

I januari var Ekstrands snickare på ett fönsterbyte i Lundsbrunn fyllt med snickarglädje! Kunden bytte till Ekstrands Sverige104 träfönster med avtagbar spröjs i trä. Sverige104 är ett modernt fönster i gammal Skandinavisk stil. Fönsterhaken är det klassiska enkla beslaget som passar på gamla hus men fönstret kan även levereras med handtag (så kallad spanjolett) och som vridfönster. I detta fallet har kunden valt Ekstrands Sverige104 i vridfönster-utförande.

Sidohängda Sverige104 fönster kan även fås med s.k putsningsspalt, ett praktiskt beslag som gör att bågen kan skjutas i sidled så att man kommer åt att putsa från insidan. Fönstret kan fås i flertalet olika luft och utförande, beroende på vad kunden vill ha.

Utöver nya fönster fick kunden även nya foder med ren snickarglädje som Ekstrands montörer tog fram efter önskemål. De blev riktigt vackra!

Sverige 104 trä med snickarglädje på utsidan

Ekstrands Sverige104 fönster med spröjs

Ekstrands Sverige104 fönster med spröjs

Sverige104 fönster med snickarglädje

Sverige104 fönster med snickarglädje på utsidan

Sverige104 träfönster med avtagbar spröjs och snickarglädje på utsidan

Sverige104 träfönster med avtagbar spröjs och snickarglädje på utsidan

Med tillval “gammal stil” kan man även få fönstret utan utvändig dropplist, fönstret får då ett äldre utseende men med bibehållen garanti. Sverige104 fönster kan levereras med u-värde från 0.8W/(m2K) till 1.3W/(m2K) och även med eller utan aluminiumbeklädnad utvändigt.

Läs mer om Ekstrands utåtgående fönsterkonstruktion Sverige104  här >>

Se mer inspiration och referenser från fönsterbyten med Ekstrands Sverige104 fönster >>

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com