Dörr- & fönsterbyte i Helsingborg

Ekstrands har varit på dörr- & fönsterbyte i Helsingborg, här byttes gamla brun-laserade träfönster ut mot nya fräscha vita träfönster från Ekstrands. Se före & efter-bilderna här.

Fönsterbyte i Helsingborg

Detta fönsterbytet i Helsingborg ägde rum på de Engelska radhusen på Miatorp. De nya fönstren är Ekstrands Sverige104 träfönster med äkta wienerspröjs i trä, WSP2:0. Fönstren är 2-lufts sidohängda och utåtgående. Ekstrands Sverige104 har en rak bågprofil med lätt fasade kanter vilket skapar ett stilrent fönster. Alla Ekstrands fönster är även konstruerade så att glaslisten sitter på insidan av fönstret, skyddad mot väder, vind och vatten.

Dörrbyte i Helsingborg

Utöver fönstren byttes även en ytterdörr med överljus. Här valde kunden Ekstrands ytterdörr modell Falsterbo 870S G12 SP1:1 i vitmålat utförande. Även överljuset fick spröjs, SP0:3. Ekstrands Falsterbo modell har kraftiga dekormönster tack vare tjockare ytskikt.

Dörrar & fönster – före & efter

Nya fönster och dörrar kan göra stor skillnad, både i utseende på fasaden och huset men även i funktion, så till exempel högre isolering som ger bättre energibesparing. Se före och efter-bilderna på Ekstrands fönsterbyte i Helsingborg nedan:

Funderar du på att byta dörrar och fönster så är du välkommen att kontakta Ekstrands för kostnadsfri rådgivning, vi tar hand om allt från tillverkning till installation. Läs mer om vårt All Inclusive koncept här >>

Se fler Före & Efter bilder från andra installationer >>

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com