Dörr- & Fönsterbyte i Hjo

Ekstrands har i veckan slutfört ett dörr & fönsterbyte i Hjo. Kunden valde en ytterdörr i modell Ascot 310 G43 SP1:2 med sidoljus. Ekstrands Ascot serie är klassisk designserie, modellen Ascot 310 G43 har en tidig svensk 1900-tals design som är lika gångbar idag. Äkta dekor med profilerat ramträ och kontraprofiler utvändigt. I modell Ascot kombinerar vi ett äkta utseende med dagens krav på isolering, täthet och målningsgarantier.

Dörrbyte i Hjo

Fönsterbyte i Hjo

Här byttes även fönster till Ekstrands Sverige104 utåtgående TopSwing med glasdelande poster GDP1:1. TopSwing är ett vridfönster där bågen kan svängas runt så att putsning kan ske från insidan. Till skillnad från många liknande produkter på marknaden så har Ekstrands TopSwing vridfönster dolda beslag som inte syns från utsidan. Ekstrands typ Sverige104 fönster kan levereras med U-värde ner till 0,8w/(m2K).

Fönsterbyte i Hjo

Funderar du på att byta fönster eller dörrar? Ekstrands har egna snickare med lång erfarenhet av dörr och fönsterbyten. Vi tar ansvaret från första kontakten. En rådgivare från oss bokar ett förutsättningslöst möte. Där informerar vi om vilka olika fönstersystem som finns och diskuterar med er om vad som passar just ert hus. Vår rådgivare gör även en enklare uppmätning av fönster för att kunna lämna en offert. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och helt utan köpkrav. Kontakta oss eller boka ett hembesök så kontaktar vi er.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com