Fönster i Helsingborg från Ekstrands

Vi fick in en trevlig bild från en nöjd kund i Helsingborg som precis installerat nya fönster! Dessa fönster är Ekstrands Europa68 fönster, en inåtgående sidohängd fönsterkonstruktion med så kallad dreh-kipp funktion. Europa68 fönstren från Ekstrands har inbyggd microventilation i beslaget som standard och dubbla tätningslister.

Inåtgående fönster i Helsingborg

Fönster-i-helsingborg

Just dessa fönster i Helsingborg är 2-lufts sidohängda dreh-kipp med en liggande glasdelande post för att skapa ett så kallat “flaggfönster” utseende.

Europa68 fönstret

Konstruktionen på Ekstrands Europa68 fönster gör det möjligt att tillverka fönstret i större mått än vad som är normalt på öppningsbara fönster. Kan levereras både som 2, 3 och 4lufts fönster. Fönstret finns även i flertalet olika U-värdesklasser, 1,3w (2-glas), 1,2w (3-glas) samt som EC/90 med U-värde 0,77w (3-glas). EC/90 Plus+ går även att leverera som passivhuscertifierad komponent.

Alla Ekstrands fönstertyper har glaslisten monterad från insidan med dold infästning utan synliga spikhål, då är den skyddad mot fukt och skyddad mot inbrottstjuvar!

Funderar du på att byta fönster i Helsingborg så kontakta Ekstrands Dörrar & Fönster för ett kostnadsfritt hembesök.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com