Fönsterbyte i Huddinge

Ekstrands installatörer i Solna har varit i Huddinge och bytt fönster på ett hus där fönstren var i stort behov av att bytas ut! Gamla kittade fönster där träet ruttnat. Så här såg det ut innan:

Fönsterbyte Huddinge - Innan

Ett fönsterbyte är ett omfattande projekt som ställer mycket höga krav på den som utför arbetet. Tillvägagångssättet skiljer sig beroende på vilken typ av fasad det handlar om och hur de befintliga fönstren är monterade. Ekstrands montörer har lång erfarenhet av fönstermontage. Ett fönsterbyte i sig tar nödvändigtvis inte särskilt lång tid. Ekstrands montörer byter ca 5-6 fönster om dagen, så en normalstor villa tar cirka 3 dagar.

Fönsterinstallation Huddinge Installation av fönster i Huddinge

På detta huset i Huddinge installerades Ekstrands Sverige104 trä TopSwing vridfönster. Vridfönster är fönster där bågen kan svängas runt så att putsning kan ske från insida. Till skillnad från många andra liknande fönster har Ekstrands TopSwing vridfönster dolda beslag som inte syns från utsidan. Så här såg det färdiga resultatet av fönsterbytet ut:

Fönsterbyte Huddinge - Efter Fönsterbyte Huddinge Vridfonster

Ekstrands erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar från första kontakten. Vi kallar det för Ekstrands Installerat & Klart. Våra rådgivare diskuterar med kunden vilka fönster som passar på just det huset, informerar om alla våra fönstersystem och gör en enkel uppmätning för att lämna offert, självklart kostnadsfritt och helt utan köpkrav. Ekstrands offerter är alltid tydligt specificerade med delpriser på allt ingående material samt arbetskostnaden. Alla våra fönster är kundanpassade och tillverkas i egna fabriker. Leverans sker direkt hem till kunden. Våra montörer plockar ur de gamla fönstren och installerar in de nya. I installation ingår lister, fönsterbleck, bortforsling, grovstädning m.m. Alltså helt färdigt!

Ekstrands utför över 700 dörr och fönstermontage varje år, vi har kunskap och erfarenhet som ger våra kunder trygghet. Är du intresserad av ett kostnadsfritt hembesök? Boka det här >>

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com