Klassiska dörrar, vackra och nyinstallerade

Vi får ofta in bilder ifrån både kunder och snickare när nya ytterdörrar, innerdörrar och fönster från Ekstrands har blivit installerade på olika håll i landet. Här är exempelvis en riktigt vacker vit dörr i Västerås som installerades förra veckan. Modellen är Ekstrands Ascot 300 G48 SP0:3 utrustad med sparkplåt och även omfattning som vi kallar för Ascot, då den passar till just Ascotmodellerna väldigt bra.
ytterdörr i västerås

Här är två andra nyinstallerade dörrar från Ekstrands i Trollhättan. Dörrarna är Ekstrands modell Simris 800 G09X i gul kulör med vitmålad insida. Gult är en klassisk färg och klär en röd fasad mycket väl.
Ekstrands klassiska dörrar
Ytterdörr Simris 800 G09X

Dörrar med klassisk brittisk design blir mer och mer populärt idag, särskilt svarta ytterdörrar. Här är ett exempel på en Ascot 300 i svart kulör som nyligen monterats i Sollentuna.
Klassiska dörrar i modell Ascot

Klassiska dörrar kan man ha på många fler ställen än bara i entrén. Här är exempel på hur en kund i Stockholm lyxrenoverade ett förråd utanför huset. Blev en klart stor förbättring! Ytterdörren som installerats där är Ekstrands modell Ascot 300 i svart.

Förrådförråd med Ekstrands ytterdörr Ascot 300

Variant är en annan klassisk modell från Ekstrands som går att få med flertalet olika varianter av glasöppningar. Byggd med äkta dekor, ramträ och försänkta speglar precis som Ascot. Här är ett exempel på en Variant med 8 glasöppningar och sidoljus som installerats i Jakobsberg. Glaset kallas linjeglas och är blandat etsat och klart.
ekstrands ytterdörr variant

Ek är ett vackert och anrikt material att använda för just klassiska dörrar och portar. Här är en nytillverkad entreport i massiv ek från Ekstrands. Modellen är specialtillverkad efter kundens önskemål med sidoljus och överljus, även de i massiv ek.
Klassisk port i ek från Ekstrands

Bland klassiska dörrar ingår även modellserie Arild, denna ytterdörr påminner om gammeldags karosseripanel, och passar såväl äldre hus som dagens moderna arkitektur. Här har kunden fått en specialdesignad variant av Arild i massiv ek med en lite mindre glasöppning. Dörren installerades nyligen i Bromma.
Klassisk dörr modell Arild

Sist men inte minst har vi en version av Ekstrands klassiska dörrmodell Lidingö 380 som blivit tillverkad i massiv ek. Installerades i Hässelby i höstas.
Ytterdörr Lidingö 380 i ekYtterdörr i massiv ek modell Lidingö

Söker du klassiska dörrar så har Ekstrands ett brett utbud av olika modeller.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com