Dörr- och fönsterbyte i Åkersberga

Ekstrands installatörer i Stockholm har monterat nya undershållsfria fönster i Åkersberga. Fönstren är Ekstrands Komposit70 i modell dreh-kipp. Ekstrands kan tillverka PVC fönster på beställning, millimeteranpassat till ditt hus. Fasta och öppningsbara, runda och halvrunda, med och utan spröjs eller glasdelande poster.

De har även monterat en ytterdörr från Ekstrands, modell Koto 103 G13 vitmålad. En ytterdörr från Ekstrands har överlägsen isolerförmåga – produkten består av avancerade materialkombinationer som har decennier av utveckling bakom sig. Den senaste tekniken används vid tillverkning och varje dörr färdigställs manuellt av skickliga hantverkare. Varje ytterdörr är unik. Ytskiktet på dörrbladet är väderbeständigt, konstruktionen är patenterad. U-värdet för hela konstruktionen är 0,65w/m2 och är CE certifierat.

Dörr- och fönsterbyte i Åkersberga

Underhållsfria fönster i PVC från Ekstrands, 2-luft dreh-kipp. Ytterdörr Koto 103 G13

PVC fönster från Ekstrands

Underhållsfria PVC fönster från Ekstrands, 2-lufts dreh-kipp

 

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com