Ekstrands dörrar på Villa Falsterbo

Villa Falsterbo ritad av Arkitekterna Krook & Tjäder i Malmö blev vinnare av Vellinge kommuns stadsbildpris. På villan ser vi Ekstrands ytterdörr modell Ratio 101 G21 i massiv ek. Läs mer om Ekstrands massiva trädörrar här >> 
villa-falsterbo_01_main villa-falsterbo_02_main villa-falsterbo_03_main villa-falsterbo_04_main

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com