Nyinstallerad dörr i specialmodell i Huddinge

Idag fick vi in en bild från en av våra snickare i Stockholm som har installerat en ytterdörr i specialmodell med hamrat glas i klassiskt stuk. Dörren är tillverkad i massiv ek med lasyr 0022 och har ett matchande sidoljus i samma utförande. Har man en gammal dörr som man vill behålla utseendet på så kan man vända sig till oss på Ekstrands med bild på dörren så kan vi tillverka en likadan modell fast med dagens krav på funktion och kvalitet och dessutom med marknadens lägsta u-värde!

Specialmodell med flera glasöppningar som har hamrat glas, samt matchande sidoljus

Specialmodell med flera glasöppningar som har hamrat glas, samt matchande sidoljus

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com