Fönsterdörr från Ekstrands med isolerad fyllning

Här är lite detaljbilder ifrån en nyinstallerad utåtgående fönsterdörr som har isolerad fyllning (kallas också för bröstning). Fyllningar i fönsterdörrar från Ekstrands kan fås både släta eller med spegel i. Denna fönsterdörren har spegel i fyllningen.

Grön fönsterdörr, vitmålad insida. Spröjs och isolerad fyllning

Isolerad fyllning i fönsterdörr med spegel

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com