Svart ytterdörr specialmodell från Ekstrands

Här är bilder från en kund som  själv har bestämt designen till sin parytterdörr. Denna svarta ytterdörr är baserad på Ekstrands Park modell och har blyinfattat glas och svängda speglar.Varje vecka får vi in specialbeställningar på ytterdörrar efter kunders önskemål, och det är inget bekymmer, vi kan tillverka det mesta, det är något av vår specialité! 🙂

Svart parytterdörr med blyinfattat glas

Svart ytterdörr specialutförande från Ekstrands

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com