Fönster blir parfönsterdörr från Ekstrands

Här kommer ett exempel på vad man kan göra när man byter ut fönster. Här har Ekstrands installatörer tagit bilder före och efter när de bytt ut 4 fönster mot 2 fönster och en parfönsterdörr från Ekstrands. Här fick de öppna upp hålet för att få plats med parfönsterdörren som var större.

Fönster före

Efter installation av Ekstrands fönster och utåtgående parfönsterdörr

Fönstren är typ SverigeFönster fasta med äkta wienerspröjs i trä och en utåtgående parfönsterdörr med isolerad bröstning och spröjs SP1:0.

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com