Ekstrands dörrar på arkitektritad villa – Svart & Limegrönt

Anebyhus byggde nyligen en arkitektritad villa och valde Ekstrands ytterdörrar på fasaden. Modellerna är variationer på Ekstrands Ratio serie, Ratio 101 G21 med 4 glasöppningar istället för 1 och Ratio 101 med en G48 glasöppning. Spännande färger och design, en Svart ytterdörr mot svart fasad och en riktigt grön ytterdörr mot grön fasad. Så här snyggt blev det:

Ekstrands ytterdörr Ratio 101 G21/ i grön kulör med överljus

Ekstrands ytterdör Ratio 101 G48 i svart kulör

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com