Ekstrands fönster i Skellefteå

Idag fick Helena på Ekstrands ett mail ifrån en nöjd kund som har bytt till Ekstrands fönster uppe i Skellefteå. Bifogat fanns bilder på inåtgående fönster med spröjs efter installation samt ett trevligt återkopplande från kund: “Vi har just  haft slutbesiktning uppe i Skellefteå och är mycket nöjda med hur utbyggnaden blev. Inte minst fönstren gjorde sig väldigt bra och vi vill tacka för ditt engagemang och kunskap som gjorde att vi slog till med Ekstrands fönster”

Sådan återkoppling från kunder är alltid mycket trevligt att få! Här följer bilderna på Ekstrands fönster.

Ekstrands inåtgående fönster med wienerspröjs i trä samt inåtgående parfönsterdörr i helglas

Ekstrands inåtgående Europa fönster med smart ventilationsfunktion (dreh-kipp)

Ekstrands fönster i fast utförande

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com