Ekstrands special dörr typ Ascot i ädelask

Här är en special parytterdörr vi tillverkat efter förfrågan. Speglarna i dörren utgår ifrån modell Ascot 300 och kund har införskaffat de gjutjärns dekorer som skulle sitta framför glasöppningarna. Glasöppningarna är i sin tur öppningsbara inåtgående fönster och dörren är tillverkad i materialet ädelask.

Pardörr special tillverkad i värmebehandlad ädelask

Gjutjärns dekor framför inåtgående fönster i pardörr special

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com