Ekstrands dörrar modell Ascot i Tyskland

Bilden är från en villa ett par hundra meter från Cecilienhof i Potsdam. Ytterdörrarna är 2 st Ekstrands Ascot 300 G48.

Cecilienhof är “slottet” som byggdes i engelsk Tudorstil utanför Berlin för Kronprinsen och hans gemål Cecilia. Slottet användes vid förhandlingarna mellan USA, England och Ryssland för att dela upp Tyskland efter andra världskriget. Det är värt ett besök. Också för att se villan med Ekstrands ytterdörrar.

Ekstrands ytterdörrar Ascot 300 G48 SP0:3

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com