Ekstrands inåtgående fönster i gammeldags stil

Även om Ekstrands inåtgående fönster har en moderna konstruktion och teknik så kan de fortfarande passa in i gammeldags miljöer. Här är ett exempel på ett inåtgående 2-lufts fönster med äkta träspröjs och beslag i mässing. Fönstret sitter på en villa ifrån 1800-talet i Osby.

Ekstrands inåtgående Europa Fönster

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com