Ekstrands fönster på Sten Sturegatan i Göteborg

En bostadsrättsföreningen i Göteborg har bytt fönster till Ekstrands energieffektiva fönster. Fönstren är typ Sverige Fönster utåtgående med fönsterhakar och aluminiumbeklädnad utvändigt i kulör RAL 6020. Vissa fönster är utrustade med putsningsspalt och alla har ljudreducerande glas.

Under montaget

Vid balkongerna sitter parfönsterdörrar trä/alu med överljus

Ekstrands Sverige Fönster trä/alu i kulör RAL 6020

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com