Ekstrands återställer hus i Sundbyberg

Tidigt 1900-tal valde den dåvarande ägaren att minska storleken på sina fönster, i December 2011 hjälpte Ekstrands den nuvarande ägaren att återställa huset till sitt ursprungliga utseende. Fönstertypen är Sverigefönster TopSwing(vridfönster) med 58mm glasdelande poster. Kulör NCS S 0502-Y.

Innan färdig installation, enbart 1 fönster utbytt

Efter färdig installation

Spåra från din sida.

Ekstrands Fönster & Dörrar

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Yrkesstolthet borgar för kundnytta och de bästa produkterna till det bästa priset. Vi tillverkar fönster, ytterdörrar & innerdörrar.

Kommentarer (1)

Lämna en kommentar

Familjeföretag med egen
tillverkning sedan 1945

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Södra Portgatan 19
283 50 Osby
Telefon: 0479-100 40
E-post: info@ekstrands.com